29. července 2013

Plněné papriky na gril

Ze všech stran slyším, jak jsou výborné papriky na grilu plněné Balkánem, nebo Nivou.
Tak jsem je zkusila, sice né na grilu, ale měli jsme po pizze rozpálenou pizza pec, tak papriky šly do pece, ale to je úúúplně jedno, výsledek byl ten, že se po nich "zaprášilo", než jsem si doběhla pro foťák, nezbylo vůbec nic :-(


7 komentářů:

  1. Jani, tak to budu muset také vyzkoušet ...
    Hezký den ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věru zkus, je to fakt lahoda, u nás tedy vítězí s balkánem... :-) Dobrou chuť!

      Vymazat
  2. Jani, ty umíš dělat chutě, já papriky miluju snad na všechny způsoby. Hned bys si dala...mňam... Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anny, přeji dobrou chuť, mám jí taky ráda!

      Vymazat
  3. Jani, děkuju za tip ... hned příští grilování to budu muset vyzkoušet .... Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to moc dobře ...........dostala jsem hlad, ale jak znám moje chlapy hledali by k tomu kus masa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře :-)