16. dubna 2015

Nejsem "masožrout"

Kdo mě zná ví, že fakt maso nemusím. Když se u nás griluje, tak jukněte, co si kromě hermelínu, plněných paprik a zeleniny griluju já :-)


Chleba! Ano, topinky!
Výborné nejen na topinky (kromě Dipu podle Zděnka Pohlreicha - majonéza, česnek, limet.šťáva a kůra, sůl) je Avokádový Dip. Avokádo vydlabu, rozmačkám vidličkou a přidávám to, na co mám chuť - česnek, feferonky, čerstvou jarní cibulku, bylinky, nesmí chybět sůl a jinak ... co je doma ...

 

1 komentář:

  1. Jani, vypadá to báječně...sbíhají se mi sliny...avokádo jsem ještě nikdy nejedla, ale tady asi neodolám a při zítřejší plánované grilovačce vyzkouším i s tou topinkou...maso sice mám ráda, ale čím jsem starší, tím více přicházím na chuť zelenině :o)) pěkný víkend...Radka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milé komentáře :-)